Försäljning Övrigt (Mark), Baie Lazare/Anse Soliel, Mahe, Seychelles, Baie Lazare

Försäljning - Cod. 37568

  • Typ: Övrigt (Mark)
  • Område: 5940 m²
  • Antal rum: 0
  • Våning: 0

Belägen ovanpå högsta höjden i området med fri panoramautsikt över Indiska oceanen och de vita sandstränderna i Baie Lazare och Anse Gouvernment, ta in den varma havsbrisen som du överväger utformningen av dina egna privata fastigheter eller turism semester villor på detta spektakulär 1,6 hektar (5940 kvadratmeter) spännvidd av relativt platt land idealisk för någon utveckling.

Inbäddat i en orörd, orörd del av eftertraktade SW Mahe, är denna fastighet bara 130m promenad till de mjölmiga stränderna i Baie Lazare och en scenisk 2km promenad till världsberömda stränder och turkos vatten Anse Petite! En mängd restauranger väntar på dig inom 2,3 km.

Så lämna den oroliga världen bakom och förnya din själ i denna avskilda och mycket privata egendom. Den bucolic inställningen kommer omedelbart att göra ditt sinne och kropp tillfredsställande. Detta är livet du menar att leda.

Paket nr 1 spänner över en generös 3925 kvadratmeter (0,39 hektar) och har rätt att få tillgång till närmaste väg nerför backen. Utsikt från detta paket är spektakulära och ger en panoramautsikt på nästan 180 graders havsutsikt. Paket nr 2 kompenserar paket 1 i öst och täcker 2015 kvadratmeter (0,20 hektar) och erbjuder lika otroligt inspirerande utsikt över Västindiska oceanen och de vackra stränderna i Baie Lazare. Tillsammans ger dessa intilliggande paket rikligt med mark för att bygga din ideala privata fastighet eller en grupp semesterboende.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB